345

29 ноября 2010 г.

ZIUA BIBLIOGRAFIEI


         La 25 noiembrie curent în biblioteca „I.Mangher” a trecut Ziua bibliografiei, scopul căreia a fost consolidarea cunoştinţelor bibliografice, orientarea  utilizatorilor în tumultul informaţional.
            Pentru informare au fost distribuite afişe cu programul Zilei pe panourile de informaţii de la biblioteca „I.Mangher”, la KEDEM, liceul evreiesc „T.Gherţli”.
         În această zi au fost organizate un şir de expoziţii:
·         Comoara înţelepciunii” (bibliografiile Bibliotecii Municipale şi ale filialelor).
·         Ediţiile bibliografice ale biblotecii „I.Mangher”.
·         "Prima ta enciclopedie". Expoziţia a fost însoţită de o revistă bibliografică, de care au beneficiat 30 de copiii de 5 – 6 ani.
Pentru elevii de la liceul teoretic „T. Herţl” a fost ţinută lecţia „Literatura de referinţe  din fondurile bibliotecii „I. Mangher” (15 pers.), iar studenţii anului I de la Academia de arte au ascultat lecţia bibliografică „Ce este literatura de referinţe şi la ce ajută ea?. Tinerii s-au dovedit a fi interesaţi de această temă, extrem de utilă în perioada pregătirii lucrărilor de diplomă.
Revista bibliografică Intrări noi de carte evreiască s-a bubcurat de succes nu numai la colegii bibliotecari, dar şi la utilizatorii bibliotecii şi imediat după revistă au fost împrumutate 11 cărţi din cele 39 expuse.
S-a bucurat de succes şi revista bibliograficăEto vaş sluga pokoryj, on zovetseâ Saşa Ciornyj”. Revista a fost însoţită de cîntecele scrise pe versurile poetului, interpretate de A. Gradskij.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...