345

5 июня 2012 г.

Lecturile verii 2012

Au rămas în urmă lecțiile, temele, testele, notele şi tot felul de dureri de cap. Toţi școlarii (în deosebi cei mici) au răsuflat uşurat şi au strigat: „Bun venit VACANŢĂ MARE !!!”.
Cu multă bucurie, energie şi dăruire de sine, noi cei de la I. Mangher am dat start  programului LECTURELE VERII - 2012


Şi pentru că începutul LECTURILOR a coincis cu frumoasă sărbătoare a copiilor, în această zi   i–am avut ”oaspeți proaspeți” pe bunii noștri parteneri și prieteni - micuţii de la grădiniţa evreiască nr. 68. Nu au lipsit nici ”Țiporașii”, care se simt la bibliotecă ca la ei acasă, or aici e locul care le oferă căldura sufletească, lumina cunoştintelor, şi buna dispoziţie. De altfel ei au fost și cei mai fideli utilizatori ai bibliotecii pe parcursul întregului an de studii. Spre marea bucurie a copiilor dar şi a noastră, a bibliotecarilor CARŢILE NU AU VACANȚĂ  și cu acest motto-u am și deschis festivitatea. Ca să captivăm atenţia participanților, am invitat și un clovn vesel (de fapt a fost  Liuba, colega noastră, dar sic! nu spuneți nimănui!), care a condus întreaga sindrofie.


În cadrul serbării copiii au participat la mai multe activitaţi:  jocul „In sală sunt toţi prietenii mei”, concursul de ghicitori „să ne jucăm și să ghichim”, concursul – recital „Poeziile îndrăgite ale lui S. Marșak”. După ce au fost puşi la încercare în numeroasele concursuri intelectuale, copii s-au manifestat nu mai puţin activi şi în diversele jocuri cu mingea, coarda, baloane şi s-au dovedit a fi şi pictori sadea:  din tot sufletul, dindu-şi friu imaginaţiei şi creativitaţii au creat o lume cu adevarat miraculoasă: pestriţă şi veselă,  aşternută pe asfaltul din fața bibliotecii.


Și, cum se cuvine la finele serbării, toți participanții s-au ales cu daruri simbolice. 
BINE AI VENIT, VARĂ! BINE AȚI VENIT, LECTURILE VERII!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...